Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Chicco Skin Fit Kanguru Green Wood

2.699,00 TL
Stok Kodu 2085119
Marka Chicco
Ürün Açıklaması
Chicco Skin Fit Kanguru Özellikleri;


Hitap ettiği yaş aralığı: 0 ay-6 ay /9 kg
Doğumdan itibaren 9 kg’a kadar kullanılabilen kanguru skin fit yapısı sayesinde bebeklerin ergonomisine uygun tasarlanmıştır.
Bacakların doğru m-duruşunu ve sırtın c-duruşunu sağlar.
İtalyan kanguru okulu "scuola del portare" ile iş birliği içinde geliştirilen skin fit kangurunun bebeklerin fizyolojik gelişimini etkili bir şekilde takip ettiği kabul edilmiştir.
Ergonomik: skin fit, uluslararası kalça displazisi enstitüsü tarafından bebeğinizin kalça sağlığı için en uygun ürün olarak onaylanmıştır.
Genişliği ayarlanabilir oturma yeri: merkezde bulunan genişliği ayarlamaya yardimci lastiği sayesinde oturma yeri, bebeğin bacaklari için her zaman doğru desteği ve m pozisyonunu garanti eder.
Konforlu: skin fit kanguru , bebeğin ağırlığını eşit şekilde dağıtmak için sırttan geçen yastıklı omuz askılarına ve ağırlığı uygun şekilde dağıtan yastıklı bel kemerine sahiptir.
Doğru pozisyon: skin fit kangurunun konfigürasyonu, ilk günlerden itibaren her zaman en iyi pozisyonu garanti etmek için çocuğun sırtının doğal c şeklini almasını sağlar.
Çift ayarlı tokalar: omuz askıları, rahat hareketlerle hem boyunu hem de oturma yeri genişliğini ayarlamanıza olanak tanıyan konforlu çift ayarlı tokalarla tasarlanmıştır.
Koruyucu kapüşon: bebeği hava koşullarindan korumak ve bebeğin başini desteklemek için koruyucu kapüşona sahiptir.
Ürün Ağırlığı: 0,4 kg
Ürün Ölçüleri: 36.0 x 54.0
Ambalaj Ölçüleri: 18,0 x 12,5 x 30,5 cm
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.